Termékismertető

A születéslap tartalmazza az akár színes fotós Üdvözlőlapot és a születésnapi újságot, az Ünnepelt születésnapjának híreivel, eseményeivel, megjelenítve az újságban a Születési értesítőt, azaz Gólyahírt, az Ünnepelt babafotójával, vagy egy kedves gólya grafikával.
Országos napilapokat dolgozunk fel mint : Budapesti Hírlap, Esti Hírlap, Magyar Nemzet, Nemzeti-Népsport, Népszabadság, Népszava, Szabad Nép, Pesti Hírlap, Tolnai Világlapja, Ludas Matyi kiadványok, egyéb újságok, vidéki napilapok, a kínálat folyamatosan bővül. 
Előfordulhat, hogy az ünnepelt születésnapján nem jelent meg napilap, ez vonatkozik az 1985 előtti hétfői napokra, ünnepnapokra, vagy háborús korszakokra, ebben az esetben a következő napi, azaz legközelebbi újság kerül feldolgozásra. A születéslap A3-as méretben, kiváló minőségű, sárgás könyvpapírból készül, minden újság és felhasznált fotó jelentős retusálásra kerül, az eredeti újságoknak megfelelően két oldalra nyomtatott, lapozható, a szerkesztés stílusa  azt a hatást kelti, hogy a korabeli újságot tartjuk a kezünkben.
A kivitelezés módja, a több éves tapasztalat, a legjobb minőséget garantálják, a megrendelővel történt személyes
vagy telefonos egyeztetés, kedves, személyre szóló, kiváló ár-érték arányú egyedi ajándékot eredményez.
Születésnapon kívül készítünk kiadványokat házassági és egyéb évfordulókra, nyugdíjazásra, cég vagy intézmény alapításra, osztálytalálkozóra és egyéb eseményekre.

Üdvözlőlap

A születéslap első oldala,címlapja, készülhet fekete-fehér és színes változatban,célja az Ünnepelt köszöntése és az újság egyedivé, személyessé szerkesztése.
Címlapra javasoljuk egy jól sikerült portré jellegű kép elhelyezését az Ünnepeltről, hátlapra kerülhet egy közös kép az ajándékozókkal, személyes köszöntés kíséretében, vagy képválogatás az Ünnepeltről gyerekkorától napjainkig. Amennyiben nem rendelkeznek fotókkal a hátlapot az Ünnepelt születési helyének korabeli fotóival illusztrálhatjuk.

Műbőr kötés

A 3-as méretű könyv három színváltozatban: bordó, kék vagy zöld színben.
Minden műbőrkötésű könyv üdvözlőlapja színes kivitelben készül, színes fotóval.
A fotók száma nincs korlátozva, az A3-as oldalon elhelyezett fotók ajánlott száma 6-8 kép.

Egyedi születéslapok, Korszakok, Családi Emléklap

Készítünk teljesen egyedi kiadványokat is, ebben az esetben telefonos megbeszélés szükséges, a határidő, a tartalom és az árak egyeztetése érdekében.
Az általunk ajánlott két különleges kiadvány a Korszakok és a Családi Emléklap, mindkettő könyv formátumban műbőrkötésben készül.
A Korszakok egy személy életútját jeleníti meg, születésétől napjainkig, élete fontos és kedves eseményeit több újság és korlátlan fotó felhasználásával tesszük emlékezetessé.
A Családi Lap akár több generáció születésnapját és életük fontos eseményeit foglalhatja össze, a felhasznált újságok, fotók kiegészítő anyagok száma  korlátlan.
Különösen ajánlott Karácsonyi ajándékként!

Elkészítés határideje

Rendelésfelvétel időpontjától számítva 8 munkanap.
Lehetőség van 48 órás és 24 órás soron kívüli elkészítésre, sürgősségi felár NÉLKÜL.
  Minden esetben telefonos egyezetés szükséges:

06 20 4112711

https://ujsagszuletesnapra.com/

https://szuleteslap.com/